Manicure & pedicure

Manicure:

We hebben het allemaal druk, druk, druk en vergeten soms om te relaxen. Een manicurebehandeling is een momentje waarbij je het nuttige met het aangename kan combineren. Bij Schoonheidssalon Serenity houdt een manicure veel meer in dan het goed verzorgen van de handen. Ik maak er een beleving van waardoor je kunt genieten van rust en tijd voor jezelf, en na afloop ga je naar huis met prachtige handen. 

Deze behandeling kunt u ook boeken tijdens een gezichtsbehandeling.

Manicure basic

Nagels knippen/in model vijlen

Cuticle remover aanbrengen

Nagelbadje

Nagelriemen bijwerken

Handen inmasseren met een crème

Prijs: €25

Spa Pedicure

De spa pedicure is een wellness behandeling voor jouw voeten en teennagels. Het is gericht op het verwennen en gelijktijdig cosmetisch verzorgen van de voeten. Net als bij de manicurebehandelingen is ook dit een écht verwenmoment. Gun jezelf prachtige voeten en laat mij je in de watten leggen. Tijdens de spa-behandeling wil ik je helemaal tot rust brengen zodat je optimaal kunt genieten van het verfrissende, ontspannende en verzorgde resultaat! Het is toch heerlijk om even helemaal tot rust te komen en je hardwerkende voeten en benen wat extra aandacht te geven?

Hoe het in zijn werk gaat

We beginnen met een heerlijk voetbad. Vervolgens breng ik je teennagels in model en duw ik de vliesjes terug die op de nagelplaat zitten. Eelt wordt verwijderd met een rasp. Vervolgens masseer ik een scrub zachtjes in, daarna breng ik een voetenmasker op en pak ik je voeten warm in de handdoeken. Nu mag je 5 minuten genieten van je thee of koffie terwijl het masker zijn werk doet. Daarna breng ik een voeten crème aan. Je voeten voelen zijdezacht aan en je voelt je heerlijk ontspannen.

Prijs: €30

Let op: deze behandeling is puur cosmetisch. Het is geen medische pedicure behandeling en probleemnagels worden niet behandeld.

Bij te boeken:

Gellak €25

Nagellak €12

Paraffinepakking €10