Huidverbetering

Bindweefsel


Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.


Afhankelijk van de doelstelling, uw huidconditie en de behandelindicatie wordt het behandelplan vastgesteld. De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Een kuur bestaat uit 1x per week en dit 4 weken lang. 

Energy Bootcamp 

45min

Losse behandeling €67,50

Kuurverband 4 behandelingen €249

- Huidanalyse / Moistanalyser
- Oppervlakte reiniging
- Diepte reiniging of doorbloedingsmasker
- Ampul op huidtype afgestemd
- Bindweefselmassage
- Ampul op huidtype afgestemd
- Dagverzorging
- Kopje theeBotuline Shock Therapy

75 minuten

Losse behandeling €112,50

- Geurreis
- Welkomsritueel
- Huidanalyse / Moistanalyser
- Oppervlakte reiniging
- Diepte reiniging
- Doorbloedingsmasker
- Ampul op huidtype afgestemd
- Bindweefselmassage
- Ampul op huidtype afgestemd
- Botuline masker
- Dagverzorging
- Kopje thee

Upgade de 45 minuten behandeling met het botuline masker voor €19 euro. Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert rimpels aanzienlijk. Het Botuline-eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker en jonger wordt en een frisse uitstraling zal hebben.
Dit masker is uitermate geschikt voor de vermoeide en verouderde huid. Tevens is het een uitstekend masker om de huid optimaal te hydrateren.