Behandelingen Kalahari

Meet & Treat

Inclusief GRATIS Skin Journey Kit

Tijdens deze uitgebreide behandeling maak je kennis met de werking Kalahari en dompel je onder in de wereld van Afrika. Deze behandeling is inclusief een Skincare Journey kit (ter waarde van €47,50). Deze kit bevat producten om thuis je huidverzorging passend bij jouw huid voort te zetten.

Inclusief epileren van de wenkbrauwen.

75 minuten €75,-

Honeybush Skin Treatment

De Honeybush Facial,Treatment is een diep voedende behandeling met natuurlijke plan-textracten en botanische oliën. De behandeling bevat een masker die de huid verjongt en hydrateert en laat het zacht en soepel achter. 

Is geschikt als onderhoudsbehandeling.

De behandeling bestaat uit: Reiniging, ezym peeling, masker, dagverzorging, spf.

30 minuten €32,50

Lipid Rich Treatment

De Lipid Rich behandeling is een die ultra hydraterende behandeling. De botanische oliën die rijk zijn aan essentiële vetzuren worden zachtjes in de huid gemasseerd voor een diepe hydratatie.

De behandeling bestaat uit: Huidanalyse, 2x reiniging, enzym peeling, masker met massage, serum en dagverzorging, spf, kopje thee/koffie met iets lekkers.

Inclusief: epileren van de wenkbrauwen.

50 minuten €55,-

Vitamine C Skin Treatment

Ultra verstevigende behandeling verrijkt met natuurlijke, biologische Vitamine C en essentiële antioxidanten uit de Baobab vrucht. Vitamine C verbetert het collageen en elastine level, maakt de huid zichtbaar strakker en helderder.

De behandeling bestaat uit: Huidanalyse, 2x reiniging, enzym peeling, vitamine C, masker, decolleté massage, serum, dagverzorging, spf, kopje thee/koffie met iets lekkers.

Inclusief: epileren van de wenkbrauwen.

60 minuten €60,-


Vita-gel Skin Treatment*

De Vita-gel huidbehandeling doet de huid herleven en zorgt voor huidverjonging. De effectieve combinatie van alpha hydroxyzuren, peptiden en vochtbindende ingrediënten zorgen voor een zichtbaar jongere, stralende en gedetexturiseerde huid. Geschikt voor alle huidtype, Werkt verstrakkend/versterkend voor de huid en gaat anti-veroudering tegen en verjongt de huid

De behandeling bestaat uit: Huidanalyse, 2x reiniging, enzym peeling, vita-gel masker, warm Honeybush Soufflé masker, serum, dagverzorging, spf, kopje koffie/thee met iets lekkers.

Inclusief epileren van de wenkbrauwen

60 minuten €62,50

Phytic Clay Skin Treatment*

Het Phytic Clay behandelmasker is een proactieve behandeling die amandel, glycol enfytinezuur van sojaboon extract bevat. Het behandelmasker richt zich effectief op hyperpigmentatie en verjonging van de huid en laat het zichtbaar stralend en verkwikt achter.

Niet geschikt voor gevoelige huidtypes.

Speciaal geschikt voor de huid met ongewenste pigmentvlekjes/ hyperpigmentatie en de onzuivere/ acne huid.

De behandeling bestaat uit: Huidanalyse, 2x reiniging, enzym peeling, phytic mask, warm Honeybush Soufflé masker, serum, dagverzorging, spf, kopje koffie/thee met iets lekkers.

Inclusief epileren van de wenkbrauwen.

60 minuten €62,50

PEC **

De PEC-behandeling is een zeer effectieve, diep reinigende exfoliërende behandeling met enzymen uit groente en fruit gecombineerd met glycolzuur. De huid zal er zichtbaar jonger, helderder en stralender uitzien. De PEC behandeling is geschikt voor alle huidtypes m.u.v. een gevoelige huid.

De behandeling bestaat uit: 2x reiniging, enzym peeling, pec, masker, massage decolleté, dagverzorging, SPF40, kopje koffie/thee met iets lekkers.

Inclusief epileren van de wenkbrauwen.

60 minuten €65,-

*Voor nieuwe klanten behandeling in overleg met de schoonheidsspecialiste.

**In overleg met de behandellaar.