Pui Pui

Pui Pui

Pui Pui make-up is van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit en bestaat uit een zeer gevarieerd assortiment. Alle producten van Pui Pui zijn dermatologisch getest en verrijkt met vitamine A en E, die de huid op natuurlijke wijze voeden, hydrateren en revitaliseren.

Daarnaast bevat het Pui Pui assortiment ook een aantal producten op minerale basis. Make-up op minerale basis is met name geschikt voor de gevoelige huid of na een intensieve cosmetische behandeling. Het camoufleert oneffenheden, geeft kleur en bevat ook huidverzorging. De huid blijft ademen en is tegelijkertijd beschermd tegen externe invloeden.

Met Fabulous Shine Lipgloss worden lippen glanzend, soepel en gehydrateerd. fabulous Shine Lipgloss geeft de lippen een parelachtige schittering. De zachte textuur zorgt voor een langdurig, glanzend effect op de lippen!

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

€19,-

Mooie nagels zijn het verlengstuk van een goed verzorgde make-up. Glam nagellak biedt een grote variëteit aan trendy kleuren om voor elke gelegenheid de juiste kleur nagellak te kiezen. Naturel kleuren voor alledaags gebruik, speelse kleuren of glamourkleuren voor een feestelijke gelegenheden. De special formule droogt snel en voorziet de nagels van een hoge glans. Glam nagellak is de finishing in touch! 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

€11,50

Naturel, klassiek, mysterieus of feestelijk. Pui Pui oogschaduw biedt een diversiteit aan prachtige kleuren voor iedere gelegenheid. Satijnzachte texturen met een glinstering of matterend effect die de oogleden voorzien van een intense kleur. Pui Pui oogschaduw is verkrijgbaar in mono, duo en quattro uitvoering. Perfect afgestemde kleurnuances om te blijven variëren en verassende kleureffecten om diverse looks mee te creëren. De kleuren zijn perfect afgestemd en blijven langdurig zitten.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

vanaf €19,90