Fruitzuren

Say goodbye to wrinkles is een combinatie van fruitzuren & bindweefsel

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast heeft fruitzuur heeft ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acne te behandelen. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft.

Het is belangrijk om uw huid thuis ook goed te verzorgen en vooral te beschermen tegen uv-stralen! De fruitzuurbehandeling wordt niet toegepast in de zomer. Ga jij buiten de zomer om op vakantie? Dan zal je 2 maanden voor jou vakantie moeten stoppen met de behandelingen en 2 maanden na de vakantie kan je weer verder met de behandelingen. Tijdens de behandelingen zal je gebruik moeten maken van een zonnebescherming dit is om pigmentverstoring te voorkomen.

45 minuten

Losse behandeling €67,50
Kuurverband 6 behandelingen €329

- Huidanalyse / Moistanalyse
- Oppervlakte reiniging
- Diepte reiniging
- Ampul op huidtype afgestemd
- Fruitzuren
-Masker
- Dagverzorging
- Kopje thee met iets lekkers


60 minuten

Losse behandeling €90

- Huidanalyse / Moistanalyse
- Oppervlakte reiniging
- Diepte reiniging
- Ampul op huidtype afgestemd
- Bindweefselmassage
- Ampul op huidtype afgestemd
- Fruitzuren
- Botuline masker
- Dagverzorging
- Kopje thee met iets lekkers

Upgrade de 60 minuten behandeling met het botuline masker voor €19 euro. Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert rimpels aanzienlijk. Het Botuline-eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker en jonger wordt en een frisse uitstraling zal hebben.
Dit masker is uitermate geschikt voor de vermoeide en verouderde huid. Tevens is het een uitstekend masker om de huid optimaal te hydrateren.

Boek nu jouw kuur en ontvang de Age Reduce Box GRATIS!